A l’Abril arriben les Festes de Primavera 2016 de l’Hospitalet

A l’Abril arriben les Festes de Primavera 2016 de l’Hospitalet
By MUSICA, Noticies Musicals
març 24

A l’Abril arriben les Festes de Primavera 2016 de l’Hospitalet

Un any més, arriben al recinte de La Farga de l’Hospitalet els concerts de les Festes de Primavera, en aquesta ocasió amb una programació que no deixarà indiferent a cap amant del millor pop i rock fet a Espanya.

Les propostes cobreixen un ampli espectre en aquest terreny: des de les dolces melodies de Hombres G fins al rock de la vetllada Otra noche sin dormir Parte 2 – amb Loquillo, LosSuaves i Boni de Barricada-, passant per les grans cançons d’Antonio Orozco.

HOMBRES G – Grandes éxitos
Divendres, 22 abril (21:30)

David Summers i els seus celebren 30 anys d’èxits amb una gira antològica que recupera tots aquests hits inesborrables que els han convertit en autèntics clàssics del pop espanyol. Cita ineludible amb una de les pàgines més divertides, cantables i ballables de la nostra història musical.

OTRA NOCHE SIN DORMIR PARTE 2: LOQUILLO + LOS SUAVES + BONI (BARRICADA)
Dissabte, 23 abril (20:00)
La primera part, celebrada el 2008 amb Rosendo, Barricada i Aurora Beltrán, va suposar un èxit aclaparador. Ara, 8 anys després, tot apunta que Otra Noche Sin Dormir Parte 2 repetirà la gran acollida de la seva predecessora. Raons no li falten: Loquillo presentarà nou disc a l’Hospitalet, Los Suaves protagonitzaran un dels últims concerts de la seva anunciada gira de comiat definitiu i Boni, guitarrista i compositor de Barricada, estrenarà la seva proposta en solitari. En resum, concert triple amb novetats i grans emocions rockeres per a la nit de dissabte.

ANTONIO OROZCO
Diumenge, 24 abril (19:00)
A hores d’ara de la funció, el gran Antonio Orozco necessita poques presentacions. Fill predilecte de l’Hospitalet, en concret del popular barri de La Florida, Orozco ha demostrat amb talent i tenacitat que es pot arribar molt lluny des d’uns orígens humils. Grans temes com Devuélveme la vida, Qué me queda oRarezas, certifiquen la vàlua d’un artista únic, la carrera segueix donant fruits sucosos com el recent Destino (2015).

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »