Eduard Boada publica el seu primer disc “Frenètic”

By MUSICA, Noticies Musicals
oct. 07

Eduard Boada publica el seu primer disc “Frenètic”

L’Eduard no és nou en el món de la música, fa temps que s’hi dedica i molts segurament recordareu la seva antiga banda de pop rock “Frenètic”. Ara comença un camí en solitari i presenta el primer disc d’Eduard Boada “Pàgina en Blanc”, un disc ple de bones cançons pop, directes i amb lletres que parlen d’experiències viscudes.

El mateix Eduard explica així aquesta nova etapa:

Després d’un temps de silenci musical m’he decidit a agrupar dins d’un disc un conjunt de cançons que he escrit durant els últims anys. Alguna d’elles havia estat escrita per a formar part d’un hipotètic tercer disc de Frenètic, d’altres són molt recents i totes comparteixen el denominador comú de ser cançons molt personals. Hi ha cançons d’amor, de lluita contra l’adversitat i també cròniques d’algunes nits que no oblidaré mai. També hi ha cançons que parlen sobre la frustració de no trobar la inspiració o la impossibilitat d’aconseguir un somni, cançons per a dir adéu i alguna altra sense massa sentit, a mode de divertiment.

La decisió d’enregistrar un disc ve moguda per la demanda de molta gent, i també és la victòria contra un sentiment d’apatia personal que havia fet que m’anés apartant progressivament del circuit musical. Torno a tenir ganes de moure cançons i de trepitjar escenaris i espero que els micròfons hagin estat capaços de captar tot aquest neguit.

El disc s’ha enregistrat a Soundclub de Salt durant aquest hivern i la producció ha anat a càrrec d’en Lluís Costa, que a més n’ha estat un dels guitarristes. Han passat per l’estudi músics i amics, i tots ells hi ha posat el seu granet de sorra: l’Àngel Abad a la bateria, l’Albert Ramos al baix, en Marc Sànchez a la guitarra, l’Eduard Blavi als teclats, i en Xevi Colomer “Chase” i la Marta Pérez a les veus.

Font: SatéliteK

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »