27/02/2015 El Disc Català de l’Any 2014

By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 26

27/02/2015 El Disc Català de l’Any 2014

Publicat a Revista Benna: 09/03/2015

És divendres i per fi s’acaba la setmana.  La Antiga Fàbrica Damm és l’escenari que Ràdio-4 ha seleccionat per fer el lliurament del Premi del Disc Català de l’Any. Poc a poc la sala va emplenant-se i podem veure com graven una entrevista al Cesk Freixas, el guanyador del premi.

El primer en actuar és en Jordi Ninus. Com tot acompanyament, en Jimmy Vidal i ses dues guitarres. Tenen poc temps i tant sols pot oferir un tast del seu primer àlbum en solitari Camina(Música Global Discogràfica) però 4 cançons són suficients per emplenar la sala amb la seva energia. Obre la seva actuació amb “Som” i seguidament “Respira”. A continuació podem escoltar “Edna”, una cançó que formarà part del seu proper àlbum i per acabar “Vaig pel món”.

Els següents en actuar són el grup Nyandú, guanyadors del Sona9 en 2011, que ens presenta el seu segon àlbum Bum! (Música Global Discogràfica). Només aparèixer a l’escenari, ja es pot veure que és l’actuació central de la gala. Els germans Orriols i en Rubèn Pujol apareixen a l’escenari i ens canten Vida“, el so inunda la sal, i seguidament “Avui fa bo“.

Tot seguit, després de saludar, sona “I Love you“, “Fotos de Calaix“, del disc L’origen de les absències (Sony Music), que ens demanen que els acompanyem en  la tornada mentre la gent balla. Seguidament sonen “Anem a la platja” i “Fes-me un petó“, moment que aprofiten per brindar amb tots per la música i pel nou disc. Per finalitzar el concert, podem escoltar “M’encanta simplement“, “Dorm” i “Ens tornarem a veure“, que donen pas al lliurament del premi i a un petit mos amb les cançons del guardonat músic.

En Cesk Freixas, sense més acompanyament que la seva guitarra i la guitarra d’en Victor Nin, ens canten “La intensitat”, “Vull sentir la vida”, “L’arbre del demà” i “Imparables”.

El punt final de la gala, el posa la foto de família amb els músics que han actuat.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »