El Petit de Cal Eril: Presenta “La força” al festival BAM

El Petit de Cal Eril: Presenta “La força” al festival BAM
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 08

El Petit de Cal Eril: Presenta “La força” al festival BAM

El Petit de Cal Eril ha estat confirmat per actuar a la propera edició del festival BAM, on presentarà el nou disc “La força“, el proper 25 de setembre (12h30) a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, compartint escenari amb artistes com Saul Williams, Konono nº1 i Batida
Coincidint amb l’anunci del BAM, el grup de Guissona ha llençat un nou videoclip, “El plor“, realitzat per Elsabeth Produccions, que ha estat enregistrat en viu i compta amb una masterització d’àudio a càrrec de John Dieterich (Deerhoof) i que ja està disponible a Youtube.
El Petit de Cal Eril és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja amb la maqueta “Per què es grillen les patates?” (2008), més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure amb la presumpta innocència del primer disc, “I les sargantanes al sol” (2009), i ens el va fer glaçar de cop amb el misticisme de “Vol i dol” (2010). Després va reinventar-se amb “La figura del buit”, doble salt mortal sense xarxa. I ara afegeix noves joies a un cançoner brillant amb un nou disc, “La força”, que pren impuls sobre aquests antecedents per saltar cap a mons ignots que frisen ser descoberts.
La força” parla de coses que no es poden dir ni es poden veure. Transita per paisatges dolçament fantasmagòrics, alhora confortables i inquietants. Ens submergeix en un univers atemporal, sense altres referents que les persones i la natura. Tot el disc està presidit pel misteri. I poc a poc ens va donant claus que tan aviat condueixen a la resolució com ens obren nous enigmes. El Petit de Cal Eril ha après un secret i ens llança una invitació per per comprendre’l. I qui el descobreixi –ja avisem de bon començament- mai podrà tornar a ser el mateix.
Propers concerts confirmats:

10/09 Marratxí – Festival Diada.cat
24/09 Sant Miquel de Cruïlles
25/09 Barcelona – Festival BAM – Antiga Fàbrica Damm
07/10 Lleida – Cafè del Teatre
15/10 Sevilla – Monkey Week
26/10 Madrid – Teatro del Arte
12/11 Banyoles – Ateneu

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »