Festival Màgic 2016: Celebra la 2à edició

By Notícies Teatrals, TEATRE
set. 16

Festival Màgic 2016: Celebra la 2à edició

Demà dissabte 17, es celebra el Festival Màgic de Manresa, que ve de la mà de l’associació Màgia Central, Manresa + Comerç i l’associació cultural El Galliner.

Durant tot el dissabte hi hauran diferents activitat al carrer i a la zona antiga, sempre relacionades amb la Màgia, com són la Màgia al Carrer o el Taller de Màgia, que es farà a l’Espai Sant Domènec, ubicat al segon pis del Teatre Conservatori.

A més a mé,s entre les dotze del migdia i les dues, i entre les sis de la tarda i les nou del vespre, es podran trobar actuacions de mags als carrers Crist Rei, Guimerà, Casanovas, Nou, Born, Sant Miquel i al Passeig Pere III.

A les 21h, El Teatre Conservatori, ha programat la Gala de Màgia, en què es prodrà veure mags d’arreu de Catalunya i altres mags convidats.

Finalment, el Festival clourà, a partir de les onze de la nit, amb una sessió golfa de màgia al Restaurant Maïami amb la participació de tots els participants del Festival i entrada lliure, on es podan fer fotos i preguntes als mags.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »