Fira Mediterrània 2016: MobileArt busca la millor instantània de la Fira

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 29

Fira Mediterrània 2016: MobileArt busca la millor instantània de la Fira

Per sisè any consecutiu, Fira Mediterrània convoca el concurs de fotografies per trobar la millor instantània dels dies del certamen manresà. L’objectiu és doble: d’una banda, desenvolupar la disciplina del MobileART que el creixement imparable de l’ús del telèfon mòbil ha fet créixer entre els artistes i els ciutadans per a les seves creacions. I per altra banda, copsar els moments, les sensacions i les percepcions sobre la Fira Mediterrània de Manresa que se celebrarà la setmana vinent, del 6 al 9 d’octubre. La convocatòria vol recollir múltiples mirades sobre el mercat d’espectacles artístics i l’impacte en la vida de la ciutat durant quatre dies.

Per participar al concurs, els candidats han de ser seguidors del perfil de Fira Mediterrània a Instagram (@FMediterrania) i penjar les imatges en aquesta xarxa social dedicada a la fotografia feta amb mòbil o tauleta amb l’etiqueta #FMediterrania i #MobileArt.

El jurat del 6è MobileArt estarà format per professionals vinculats a la ciutat de Manresa i al món de la comunicació digital.

Les bases del concurs es poden trobar en aquest enllaç: http://www.firamediterrania.cat/bases-del-6e-premi-mobileart

Font: Fira de la Mediterrània

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »