Fira Mediterrània 2016: Oberta la convocatòria pel Concurs Sons de la Mediterrània

By MUSICA, Noticies Musicals
abr. 04

Fira Mediterrània 2016: Oberta la convocatòria pel Concurs Sons de la Mediterrània

capcaleranews16_ca.png

Ja poden presentar-se propostes a la IX edició del Concurs Sons de la Mediterrània, que organitza la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona i el Grup Enderrock. Els quatre grups finalistes actuaran a la propera edició de la Fira Mediterrània de Manresa a l’octubre.
ixsons.gifEl Concurs Sons de la Mediterrània és obert als grups i solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel Mediterrània, en català o bé instrumentals. El grup guanyador obtindrà la gravació d’un disc en un estudi professional, actuacions als festivals Tradicionàrius, Fira Mediterrània de Manresa, Circuit Folc i Música a la Vila del Vendrell, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània i un servei de consultoria i acompanyament en la comunicació i difusió.
L’edició d’enguany presenta algunes novetats. Per una banda, la sessió de formació que tindrà lloc al setembre s’obrirà a tots els grups inscrits que hi estiguin interessats, i de l’altra, el Premi de Votació Popular, s’escollirà durant la mateixa final, d’entre les quatre formacions que actuïn a la Fira Mediterrània de Manresa.
D’altra banda, les guanyadores del Concurs Sons 2015, el grup del Camp de Tarragona Roba estesa, publicaran aquesta mateixa primavera el seu primer disc, un treball que presentaran arreu del territori i que anirà també acompanyat d’un videoclip que estan enllestint aquests dies.
A més de les Roba estesa, els grups guanyadors del Concurs Sons des del seu origen han estat la big band folk mallorquina Grollers de Sa Factoria (2008), el quartet de folk i cançó Amansalva (2009), el grup de ‘ball folk progressiu’ Tazzuff (2010), el grup de folk del Baix Llobregat RIU (2011), la festiva colla grallera Els Laietans(2012), el grup de folk i jazz Inxa Impro Quartet (2013) i el grup de rock de l’Horta Mox (2014).
Les bases completes es poden consultar a: http://www.enderrock.cat/sons/noticia/2/bases

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »