Fira Tàrrega 2016: 60 espectacles de 57 companyies

Fira Tàrrega 2016: 60 espectacles de 57 companyies
By MUSICA, Noticies Musicals
ag. 22

Fira Tàrrega 2016: 60 espectacles de 57 companyies

 

La 36a edició de Fira Tàrrega tindrà lloc del 8 a l’11 de setembre. Una nova edició marcada per un eix conductor molt clar: la interculturalitat, la qualitat de les arts de carrer que les fa capaces d’adreçar-se a persones i contextos ben diferents. 
Enguany presenta els treballs de 57 companyies, provinents de 9 països, on hi destaquen 33 espectacles d’estrena.

El conjunt de la programació ofereix un cartell ric en formats, gèneres i estils; una oferta per a tot tipus de públics i edats, on hi participaran 30 companyies catalanes, 11 espanyoles i 16 d’internacionals. Un total de 60 propostes, que tindran lloc en diversos espais públics de la ciutat de Tàrrega (47 espectacles) i a diverses sales (13 muntatges). Enguany Fira Tàrrega participa en la producció de 15 espectacles, un 25% de la programació d’aquesta edició.

El programa de la Fira s’estructura en 5 seccions: Secció Oficial (selecció d’èxits de la temporada i estrenes d’àmbit internacional), Plataforma (espectacles provinents del Programa de Suport a la Creació i altres projectes de coproducció), Ondara Park (projectes centrats en la programació més festiva), Programa Obert (espai de col·laboració entre el sector privat i Fira Tàrrega) i Bonus tracks (amb diverses propostes que complementen la programació d’enguany).

Per tal de fer més accessible i per a segmentar el gruix de la programació, la Fira torna a organitzar els Itineraris artístics. Un total de 10 itineraris amb espectacles per a tots els gustos facilitaran al públic la navegació pel programa de Fira Tàrrega.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »