Gertrudis Band i els amics viralitzen el llançament del nou disc

Gertrudis Band i els amics viralitzen el llançament del nou disc
By MUSICA, Noticies Musicals
oct. 05

Gertrudis Band i els amics viralitzen el llançament del nou disc

La setmana passada, Gertrudis va començar a publicar a les seves xarxes socials una sèrie de vídeos protagonitzats per actors, periodistes i cantants coneguts, que han volgut recolzar aquest nou llançament discogràfic d’un dels grups més estimats del país.

Ni més ni menys que l’actor Biel Duran, l’actriu Elisabet Casanovas de “Merlí“, els músics Alguer Miquel de Txarango, Els Catarres o Doctor Prats i fins i tot els periodistes Natza Farré, Jair Dominguez, Gerard Romero o Maria Fernàndez, han volgut participar en una sèrie de vídeos que ja circulen de manera viral per les xarxes socials.

I és que després de cinc anys sense publicar res, tan públic com periodistes i seguidors habituals, tenien moltes ganes de poder escoltar de nou aquest grup vallesà. “Aire“, el primer senzill del disc, que és el que inspira aquesta campanya virtual de llançament, es va publicar a mitjans de setembre i des d’aleshores sona a totes les ràdios catalanes. “Aire” és una cançó de pop d’aire reggae, que mostra uns Gertrudis serens i madurs, que mantenen la frescor dels seus inicis.

Gertrudis, que torna amb la seva formació original, és un dels grups pioners de la fusió de la rumba catalana i un dels responsables de la popularització d’aquest estil entre el públic jove. Gertrudis es caracteritza per una barreja molt alegre de pop amb rumba catalana, notes de reggae, cúmbia o ritmes de l’est. Gairebé un miler de concerts a l’esquena els avalen.

Has vist el videoclip d’ “Aire“?

Font: Vibra Comunicació

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »