22/03/2017 Inauguració del Sona 2017

By Cròniques Musicals, MUSICA
març 22

22/03/2017 Inauguració del Sona 2017

Ja s’apropa el Sona9 i a poc a poc apareixen maquetes i més maquetes. La feina s’apropa i dintre de poc temps, estarem ficats de ple, preparant els #Pronostics per 3er any consecutiu. De moment, avui podem obrir boca amb el concert d’inauguració amb Est Oest, guanyadors del 2015, i Lakaste, guanyadors del 2016.

A les 19.30 obrien portes i mentre parlava amb Niel Laz, un músic del qui espero sentir parlar molt aviat i del que us recomano escoltar la seva música. Però la meva sorpresa ha estat trobar a en Joe un vell amic que també venia al concert així que fer temps parlant amb els dos ha estat un veritable plaer.

Sense preàmbuls ni presentacions han començat l’actuació Lakaste, els guanyadors del sona9 del 2016 i, després d’una petita espera per canviar instruments i preparar de nou l’escenari, ha estat el torn dels Est Oest, guanyadors del 2015,amb una actuació força més enèrgica.

Tal com ha començat, sense introduccions, ha acabat. La veritat és que tot i la bona música, ha estat un concert estrany.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »