Ja tenim els horaris definitius del Canet Rock 2016

Ja tenim els horaris definitius del Canet Rock 2016
By MUSICA, Noticies Musicals
juny 08

Ja tenim els horaris definitius del Canet Rock 2016

El festival s’encetarà amb una tarda de noves promeses, continuarà amb un vespre de música més indie i seguirà fins a mitjanit amb l’actuació de bandes consolidades del rock català. La matinada vindrà farcida de pop festiu i mestissatge i precedirà la traca final musical à càrrec d’Els Catarres. Durant els canvis d’escenari la festa continuarà amb la música dels Dj’s Ernest Codina i ADC.

HORARIS CANETROCK 2016

17:00 Guanyador del concurs Sóna9
17:30 Tardor
18:15 Animal
19:00 Blaumut
20:00 La Pols i l’Era
21:00 Sidonie
21:40 Miquel del Roig
22:00 Manel
23:00 Miquel del Roig
23:10 Els Pets
00:00 Miquel del Roig
00:10 Sangtraït per Quim Mandado i LGP
01:00 La Gran Pegatina
02:30 La Raíz
03:30 Itaca Band
04:15 Aspencat
05:00 Els Catarres

Altra incògnita del CanetRock 016, que es desvelara al llarg d’aquesta setmana, és el epertori final que tocarà Els Pets al festival en motiu del seu 30è aniversari.

Les cançons s’estàn escollint per votació popular, durant tres setmanes –coincidint amb les seves tres dècades– en un concurs emès per ‘La Tribu’ de Catalunya Ràdio. Un homenatge a la ja mítica banda liderada per Lluís Gavaldà, que deixa els escenaris i ofereix a CanetRock l’única actuació que farà durant tot l’estiu.

Les votacions ja han decidir que el repertori inclogui les següents cançons: ‘S’ha acabat’, ‘Vespre’ i ‘Jo vull ser rei’ (de la primera dècada); ‘La vida és bonica’, ‘Pau’ i ‘Una estona de cel’ (de la segona dècada), ‘Bombolles’, ‘XL’ i ‘Bluetack’ (de la tercera dècada) i ‘Bon dia’ (cançó proposada per l’organització).

A més a més, aquest proper dijous 9 de juny a partir de les 19 h se celebrarà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, la final del Premi per Votació Popular del concurs CanetRock Sona9, plataforma de grups emergents més important dels Països Catalans. Els quatre finalistes d’aquesta edició, és a dir, aquells que han obtingut més vots del públic han estat: Miaú (rumba-reggae, Vilafranca del Penedès), Rúpits (soft rock, Gironella), Paper de Plàstic (pop, Barcelona) i Retirada! (post-rock, Barcelona).

Dijous mateix, es farà públic el guanyador del concurs encarregat d’obrir i completar les actuacions previstes al CanetRock 016 que, un cop més, fa palès el seu suport als grups emergents del panorama musical català.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »