La JOCPE consolida el Concert de Reis

La JOCPE consolida el Concert de Reis
By MUSICA, Noticies Musicals
des. 09

La JOCPE consolida el Concert de Reis

Concert de Reis 2016La JOCPE, Jove Orquestra de Cambra de la Passió d’Esparreguera, oferirà el proper 6 de gener de 2016 a les 19h a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera i per segon any consecutiu el Concert de Reis, una tradició amb molt bona acollida que la jove orquestra va recuperar la passada temporada.
El repertori del concert farà un repàs pels millors valsos, polques i marxes de la història, en gran mesura obres dels conegudíssims Johann Strauss I i II, però també hi haurà lloc per altres grans compositors com Nikolai Rimski-Kórsakov, Jean Sibelius o Johannes Brahms. El Danubi Blau, el Vals de l’Emperador, la Marxa Radetzky, la Dansa Hongaresa número 5..
Tots els músics de la JOCPE, fundada el novembre de 2014, són graduats superiors pel Conservatori Superior de Música del Liceu o l’ESMUC. Alguns dels seus integrants han estat becaris de l’Associació Lola Lizaran, que recolza els joves esparreguerins que cursen estudis superiors d’arts escèniques o música. Recentment l’orquestra s’ha constituït com a associació i ja prepara la seva participació a la temporada 2016 de La Passió d’Esparreguera.
La JOCPE vol destacar que el taquillatge dels seus tres concerts anuals (Tardor, Reis i Festa Major) garanteix que la temporada que ve La Passió d’Esparreguera pugui seguir oferint en directe la música del seu tradicional espectacle, obra del compositor local Josep Borràs i Farrés (1929). La d’Esparreguera –Creu de Sant Jordi 2012- és l’única Passió catalana amb música en directe.
Les entrades per “Valsos i polques: Concert de Reis 2016” es podran comprar el mateix dia 6 de gener des d’una hora i mitja abans del concert o bé anticipadament, numerades i amb descompte els dies 25 de desembre (de 21h a 22h), el 26 de desembre (de 18h a 19h) i el 4 de gener (de 18h a 20h) a les taquilles del teatre (tel. 93 777 15 87).

Més informació a:
premsa@jocpe.cat

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »