La Raiz ja ha publicat el seu nou disc

La Raiz ja ha publicat el seu nou disc
By MUSICA, Noticies Musicals
març 15

La Raiz ja ha publicat el seu nou disc

Els de Gandia, després de capgirar el panorama alternatiu estatal amb el seu anterior discAsí en el cielo como en la selva (2013), repeteixen als estudis RPM per gravar 12 noves cançons (i una intro captivadora) destinades a ser 12 nous himnes generacionals.

La Raíz aprofundeixen en la seva particular manera de fusionar la força del rock i el rap amb la frescor i la festa dels ritmes jamaicans i llatins, amb melodies i tornades com només ells saben fer. Bona mostra d’això són cançons 100×100 La Raíz com el single escollit pel primer videoclip “Rueda la corona”, “Nos volveremos a ver”, “Radio Clandestina” o la cançó que dóna nom al disc, “Entre poetas y presos”.

Aquesta nova entrega d’estudi de La Raíz ens mostra, a més, un grup que no s’acovardeixen davant de nous territoris com és el mig temps d'”El mercurio”, les cadències llatines a “De piedra tu cuerpo”, les referències a l’Amèrica Llatina rebel de “La hoguera de los Continentes” o sonoritats que s’apropen a textures sintètiques i balcàniques a “Por favor”. Entre poetas y presos és una declaració d’intencions de la particular posició i compromís de La Raíz davant el món del s. XXI: el seu lema, “Guerra al silenci!” es torna a veure representat al llarg i ample de les lletres del disc, amb especial atenció a les explícites “Muérdeles” o “El circo de la pena”.

El seu clip “Rueda la corona” suma més de 700.000 reproduccions en tres setmanes i ja tenen les entrades exhaurides dels seus concerts de presentació a Madrid (15, 16 i 17 d’abril a la Sala Penélope) i a Barcelona (21 i 22 d’abril a la Sala Apolo)

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »