L’ARTS d’Estiu 2016: Presenta la seva programació

L’ARTS d’Estiu 2016: Presenta la seva programació
By MUSICA, Noticies Musicals
març 17

L’ARTS d’Estiu 2016: Presenta la seva programació

L’ARTS d’Estiu Costa Barcelona és un festival multidisciplinari que aposta per una programació artística de qualitat i variada, una acurada selecció de propostes exigents a preus populars per a les nits d’estiu. El festival programa un espectacle cada nit de divendres entre el 15 de juliol i el 26 d’agost, amb una única excepció, l’actuació del 15 d’agost, que cau en dilluns. Un total de 8 nits d’estiu amb encant a la magnífica costa del Maresme, a mig camí entre Barcelona i Girona.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona combina diferents disciplines artístiques com la música, la dansa, el teatre, la màgia o l’humor amb l’objectiu de satisfer les inquietuds culturals del major nombre d’espectadors. Propostes per a tots els públics i edats en un ambient proper i familiar. El festival va néixer de la voluntat de promocionar la cultura com a dret fonamental i d’acostar-la a tothom a un preu assequible –preu mig de l’entrada, 20 euros-.

En els cinc anys d’història, ARTS d’Estiu Costa Barcelona ha programat quaranta-sis espectacles i ha comptat amb més de 29.000 espectadors. Hi han actuat artistes com Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma, Miguel Poveda, Sara Baras, Rafael Amargo, Bustamante, Rosario, Manel, Diego Cortés o Peret, entre molts altres.

ARTS d’Estiu Costa Barcelona és una iniciativa del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, una institució amb més de vuitanta anys d’història, de l’Ajuntament de Pineda de Mar, i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.
Programació ARTS d’Estiu 2016
15 de juliol: Sopa de Cabra, amb l’espectacle Cercles
22 de juliol: Mag Lari, amb l’espectacle Lari Poppins
29 de juliol: Ainhoa Arteta, amb l’espectacle Ainhoa Arteta en concert amb Marco Evangelisti
5 d’agost: Miguel Bosé, amb l’espectacle Amo Tour
12 d’agost: Niña Pastori, amb l’espectacle Ámame como soy
15 d’agost: Manel, amb l’espectacle Jo competeixo
19 d’agost: Antonio Orozco, amb l’espectacle Destino
26 d’agost: Luis Piedrahita, amb l’espectacle Stand Up Comedy

Més informació a www.artsdestiu.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »