Maranta presenta el seu segon àlbum “A hora”

Maranta presenta el seu segon àlbum “A hora”
By MUSICA, Noticies Musicals
oct. 07

Maranta presenta el seu segon àlbum “A hora”

Maranta és un grup de 4 músics del Vallès Oriental (Barcelona) que contra vent i marea intenta portar un missatge optimista i ple de vitalitat, replet d’unes cançons a ritme de rock, reggae, ska i hip-hop.

El primer àlbum de la banda “Ordenando el ruido” (Ventilador Music, 2015) es va consolidar com un projecte amb unes cançons que desprenien energia, dinamisme, qualitat, poesia i bon rotllo, i així ho segueixen demostrant amb el seu nou llançament.

Maranta presenta avui el seu segon treball “A hora” (Ventilador Music, 2016), un disc més personal en el qual la banda aposta per un format rock més reduït portant la seva música cap a un so més cru i intens. “A hora” significa viure el moment, un moment on el temps no importa i les hores no existeixen. El moment és A hora.

En les seves cançons es reafirma el so Maranta, caracteritzat per la fusió de diferents estils com el rock, pop, reggae, ska, R&B o rockabilly. La veu, com en el seu primer àlbum, segueix jugant amb la mètrica característica del rap, sempre buscant una melodia que cridi l’atenció.

En el single de l’àlbum “Viurem”, ha comptat amb la col·laboració d’Alberto García, vocalista d’Itaca band.

Vols veure’l?

Font: El Ventilador Music

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »