Muchacho i Los Sobrinos publiquen “Carabutsí”

Muchacho i Los Sobrinos publiquen “Carabutsí”
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 29

Muchacho i Los Sobrinos publiquen “Carabutsí”

Són gitanos catalans, de Barcelona, del carrer de la Cera i d’Hostafrancs. Són amics d’infància, compares i germans. La seva rumba s’ha gestat en celebracions de prometatge i casaments gitanos, convencions i concerts.

Són l’herència de Peret, el rei de la rumba i també de grans noms com el Pescaílla, Chipén o Estrellas de Gràcia, per esmentar-ne uns quants. 
El seu projecte fuig de mesclar la rumba amb altres estils; ens presenten una rumba catalana pura i autèntica, amb el “ventilador” com a pal de paller de les composicions. Fugen dels concerts tradicionals, fan festa de temes propis i versions de clàssics de la rumba catalana en què, fins i tot, pot aparèixer algun ballador.
La música que toquen en la intimitat d’aquesta comunitat gitana de Barcelona la traslladen als escenaris d’una manera desacomplexada i, a vegades, improvisada. És una manera autèntica de viure les seves celebracions i festes.

Escudella és el primer single i també el primer videoclip del disc”Carabutsí“. A la cançó, de manera molt simpàtica, ens expliquen com fer una bona escudella. Les imatges estan inspirades en una de les escenes de la pel·lícula de Francis Ford Coppola: El Padrino.

Ja l’has escoltat?
Font: SatéliteK

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »