Muyayo Rif publica Look at me, un videoclip de 360º

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 27

Muyayo Rif publica Look at me, un videoclip de 360º

Tot i el seu atractiu, pocs han apropat la tecnologia 360º al món dels videoclips musicals. Amb això en ment i, estant entre els pioners a Espanya i Europa, avui dimarts 27 de setembre el grup de Barcelona Muyayo Rif ha publicat, com a part del seu nou àlbum, el tema “Look at me”, un videoclip que aposta per la tecnologia 360º.

El grup està treballant en el seu nou disc, All in, que veurà la llum al gener de 2017, i que ja compta amb col·laboracions de grups i artistes de renom com La Pegatina, Marinah (Ojos de Brujo) i menys coneguts com la Companyia Vagas y Maleantas o Alba Cayuela. Es tracta d’un àlbum eclèctic, on Muyayo Rif es reinventa, tot i seguir fidels a les seves arrels, apostant per altres estils i nous sons.

Look at me, amb un aire a electro swing per una banda, i mantenint el gamberrisme i bon humor per altra, és una anticipació i bon exemple del que serà el disc. Per l’aposta de Muyayo Rif va més enllà, han decidit presentar anticipadament la cançó, i fer-ho a través d’un vídeo en 360º, produït per Nomasdf Productions conjuntament amb Instinto 360. Deixant de banda els concerts en directe, pocs artistes s’han atrevit a arriscar per a aquesta nova tecnologia a l’hora de presentar un videoclip (entre ells Avicii, Taylor Swift o Hello Play!).

Muyayo Rif ho planteja com un experiment més proper que aquests grans grups. Fidels a la seva audiència, presenten un videoclip que és, en si mateix, una experiència de proximitat alhora que democratitza i apropa el 360º al gran públic. Així, l’espectador no veurà grans ídols inassolibles ni un gran desplegament de recursos, sinó que formarà part de la festa quotidiana i honesta, i l’alegria que ofereix el grup, tant en els seus directes com en les seves cançons; i que serà, al cap i a la fi, l’essència darrere del seu nou disc All in.

Ja l’heu vist?

Font: Muyayo Rif

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »