Parlant del Bioritme Festival 2016

By MUSICA, Noticies Musicals
jul. 03

Parlant del Bioritme Festival 2016

L’any passat ens vàrem quedar amb les ganes d’anar al Bioritme Festival, que aquest any es celebrarà del dia 25 al 28 d’agost, com a sempre, en el Pantà de Sau (Vilanova de Sau).

Les coses es van torçar de tal manera que, tot i tenir previst anar i confirmades les acreditacions, no vàrem poder assistir així que, aquest any, quasi 2 mesos abans, ja hem començat a moure i preparar les coses.

En tenim moltes ganes? Doncs sí!
Per què? Doncs per què el Bioritme Festival és un festival diferent i si no ho creieu, llegiu el que el mateix festival explica a la seva web:

Bioritme Festival és molt més que un festival de música, és consciència i activisme, és un punt de trobada entre persones amb inquietuds de canvi cap a un món millor i més just. El nostre pilar fonamental és l’ecologia en tot el seu ampli espectre. Les nostres begudes son 100% ecològiques, al BioMarket trobaràs tot tipus de menjars també 100% ecològics,

BioRitme Festival es complementa amb un gran nombre d’activitats durant tot el dia, de tot tipus i adreçades per a totes les edats, tallers, concerts, zona chill-out, zona infantil, terapeutes, ONG’s i associacions, turisme rural, piragüisme, bioconstrucció, energies renovables, teatre, zona de malabars i arts cirquences, piscina… tot això i molt més en una completa programació NONSTOP durant 4 dies a un dels Paratges Naturals més impressionants i idil·lcs de Catalunya, el Pantà de Sau, situat a la Comarca d’Osona”.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »