Primer concert del grup L’Idiota

Primer concert del grup L’Idiota
By MUSICA, Noticies Musicals
maig 21

Primer concert del grup L’Idiota

El millor de ser una apassionada de la música, és quan descobreixes nous grups i la meva millor decisió ha estat col·laborar, desinteressadament amb mitjans on-line i decidir recollir les meves cròniques i vivències en un blog. Poder explicar el que sento, intentar transmetre el que veig, m’ha permès apropar-me a alguns músics.

Quan al gener vaig decidir que el mitjà on-line, sería jo mateixa i els nostres blogs PdD (Parlant-de-Detalls) i IaD (Imatges-amb-Detalls), em feia una mica de por. És cert, que les relacions que havia fet, seguirien estant però, hi haurien de noves? Després de 5 mesos, no puc estar més contenta! Nous grups arriben, investigant via twitter o facebook i també mail.

Encuriosida per un nou seguidor, vaig descobrir un nou grup L’idiota, un dels grups que ja tenia localitzats pels #PronosticsSona9. Tenen en descarrega lliure un EP, amb 6 cançons, amb lletres senzilles i melodies molt agradables. Mai em ficaré on no em reclamen. Mai parlaré de la tècnica. Jo no soc especialista i no crec que hagi de parlar d’aixó, però si puc parlar del que una cançó em fa sentir. Ritmes i melodies, que quadren perfectament. Acords gens complicats, senzills i fàcils d’escoltar.

Potser, ara arriba el grup i em diu que si estic boja?  O tu, que em llegeixes? Però, no us ha passat mai que escoltes una cançó i un acord desentona? o un gir de veu? Dons escoltant-lo no m’ha passat ni un sols cop. De fet, Mar d’estiu i Vindré després, em tenen sorpresa molt gratament.

Us animareu a veure’ls?

El proper dia 3 de Juny, a l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu, a les 22 hores, el grup farà el seu primer concert i, a més a més, gratuït!

Aqui us deixo el cartell del concert i el link a:

Soundcloud, on podreu escoltar-los
https://soundcloud.com/lidiotaoficial

Bandcamp, on podreu descarregat el seu EP
https://lidiota.bandcamp.com/releases

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »