Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries al Tradicionàrius 2016

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries al Tradicionàrius 2016
By MUSICA, Noticies Musicals
març 10

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries al Tradicionàrius 2016

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries Els referents de la música d’arrel ebrenca, guanyadors del Premi Nacional de Cultura 2015 i activistes implicats en les campanyes per salvar “Lo Delta” tornen al Festival Tradicionàrius per presentar en primícia les cançons del seu últim disc No tinc diners

 Divendres 11 de març de 2016 a les 22 h al C.A.T.
Preu taquilla: 12 € / anticipada: 10 € / Amics del C.A.T. 6 €
Entrades anticipades a www.entradium.com

Després de 24 anys de trajectòria dalt dels escenaris, 1.300 concerts, 20 espectacles produïts i 7 treballs discogràfics, les seves jotes són més revolucionàries que mai. L’espectacle del Tradicionàrius inclourà els nous temes del disc No tinc diners, però també faran un repàs d’algunes de les cançons més antigues relacionades amb la crisi i de més referència d’aques grup històric.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, grup creat el 1992, és la veu més coneguda i popular de les Terres de l’Ebre. L’any 2015 van rebre el Premi Nacional de Cultura del CoNCA per la seva feina i trajectòria. Després de vint-i-quatre anys dalt dels escenaris han presentat vint espectacles i set treballs discogràfics individuals; han participat en trenta-dues edicions de discos col·lectius, recopilatoris o de tercers; han publicat dos llibres de música i dos DVD, i han produït dotze vídeos musicals. Ara, tornen al Festival Tradicionàrius per presentar en primícia els temes del seu últim disc No tinc diners. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries s’han inspirat sempre en el que passa al carrer per compondre les seves cançons, que revaloritzen la música d’arrel. Per posar títol al seu nou espectacle han escollit una de les frases més populars dels darrers set anys, protagonitzats per aquesta estafa anomenada crisi: “No tinc diners!” que també és el nom d’una de les cançons que integraran el seu nou treball discogràfic. Un disc en què hi podrem trobar la faceta més revolucionària d’aquest històric grup de folk. L’espectacle que presentaran al Tradicionàrius és totalment nou, però amb una mirada nostàlgica a alguns dels temes més antics que fan referència a la situació de crisi que fa anys que viu el país.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries són:

Artur Gaya és Quico el Célio: veu
Quique Pedret és Lo Noi: veu
Jordi Fusté és Lo Mut de Ferreries: guitarres espanyola i acústica
Josep Lanau Mitxum és Jaumet: veus, acordió cromàtic i teclats
Sergi Molina és Lo senyor Bertomeu: bateria i percussions
Quique Pellicer és Vicent Ferrer: baix elèctric i contrabaix 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »