Rumbafest 2016: Presenta el cartell de Sant Quirze del Vallès

Rumbafest 2016: Presenta el cartell de Sant Quirze del Vallès
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 07

Rumbafest 2016: Presenta el cartell de Sant Quirze del Vallès


El primer festival itinerant de rumba catalana va presentar ahir la programació musical de l’edició de Sant Quirze del Vallès, que tindrà lloc el pròxim dissabte 17 de setembre .

Per a celebrar-ho, el Rumbafest organitzarà una presentació amb showcase el pròxim dimarts 13 de setembre a les 18h en el Pati Manning (Carrer de Montalegre, 7) de Barcelona. L’esdeveniment, obert a periodistes i públic en general, oferirà informació sobre els resultats del festival a Igualada, les pròximes edicions de tardor a Sant Quirze i Mataró i el futur del Rumbafest. I per a gaudir dels últims dies de l’estiu, la presentació acabarà amb un refrigeri i un petit tast musical de bandes del festival .

A partir de les 19:30, els protagonistes dels concerts d’aquesta segona edició seran Sherpah, Revolución, Arrels de Gràcia 9son. A més a més de comptar amb una banda especial i artistes convidats, l’edició de Sant Quirze del Vallès incorporarà moltes altres sorpreses que es donaran a conèixer durant la presentació a Barcelona el pròxim dimarts.

El festival representa una iniciativa dissenyada per difondre la rumba i integrar-la a les programacions locals de Catalunya dedicant el dia a organitzar activitats i concerts nocturns. El Rumbafest, es defineix així com a un esdeveniment transversal per a totes les edats i com a mètode de foment de la cohesió social i trobada de diferents cultures.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »