By MUSICA, Noticies Musicals
abr. 04

Sabor de Gràcia continua presentant el seu últim àlbum “Gitanos Catalans. 20 anys de Sabor de Gràcia”, íntegrament en català, que combina l’essència rumbera més clàssica (guitarres, percussió, baix i palmes) i la fusió amb estils com el pop o el ska. 
La banda es va formar a finals del 1994 de la mà d’un gitano del barri barcelonès de Gràcia, Antonio Carbonell, avui conegut per tot Catalunya com a Sicus
20 anys després, Sabor de Gràcia s’ha convertit en el grup de referència dins del món de la rumba catalana , gràcies a la seva llarga trajectòria i a la repercussió dels seus treballs discogràfics.
L’àlbum, que presentaran en la seva gira, consta de 10 cançons inèdites i 5 versions, com per exemple: “Boig Per tu” (amb Pep Sala),“Hope For The Future” (amb Steve Hogarth de Marillion), “D’un temps d’un país”, de Raimon, “Pensant en tu” de Peret i “Djelem, Djelem”, l’himne universal gitano (amb el grup Irrisori), entre altres. 
A més a més de les col•laboracions de Pep Sala, Steve Hogarth, Las Migas, Titot de Brams i Oscar Dalmau, el disc compta amb bandes revelació dels últims anys com Txarango

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »