Seis Pájaros de un Tiro: Presenten disc al Barnasants

By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 18

Seis Pájaros de un Tiro: Presenten disc al Barnasants

Resultado de imagen de barnasants 

Dijous 25 de febrer, a les 21 hores
Casinet d’Hostafrancs (BCN) / 21 H / 10/12 €

La formació barcelonina presenta el seu segon treball, Amb cara i ulls (2016), històries alegres i poètiques sobre melodies paisatgístiques.

Les composicions de Seis Pájaros de un Tiro parteixen de la cançó d’autor.

Les seves melodies evoquen pinzellades de jazz, bossanova, reggae i pop, combinant l’absurd i la tristesa com a fil conductor. 
El disc ha estat produït per Tomàs Robisco i ha tingut la col·laboració de Judit Neddermann, que interpreta una de les cançons.Biografia

Seis pájaros de un tiro neix al 2008 a partir d’una inquietud, de la necessitat d’expressar pensaments i idees a través de la música. Iniciat en format acústic, la formació ha anat augmentant amb músics de diversos estils amb la intenció d’aportar altres punts de vista al projecte, basat en cançons d’autor. Lletres que parlen de temes personals, el sense sentit, l’absurd i la tristesa son el fil conductor entre cançons amb pinzellades que van des del jazz i la bossa nova fins al reagge i al pop.

Aviat van començar a gravar de manera casolana i al 2009 editen una primera demo. Més tard amb la formació complerta editen una maqueta a l’estudi Matador de Rubí, al 2010.

Després de tres anys junts creant, actuant per diverses sales de Catalunya com el Harlem Jazz club, Crossroads o el Continental, al 2012 plasmen tota la feina en el seu primer disc “Donde pasan nadas” (Autoeditat) que surt a la llum gràcies a les aportacions fetes desde el web de crowdfunding Verkami. A través de la promotora Les nits de l’art aconsegueixen entrar en el festival Barnasants 2013, on el presenten oficialment amb la formació actual. Victor Morató, Marc Esteve, Marta Riba, Òscar Jorba, Miquel Galceran.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »