Sisa publica “Malalts del Cel”

Sisa publica “Malalts del Cel”
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 30

Sisa publica “Malalts del Cel”

Els “Malalts del Cel” són totes aquelles persones que tenen la malaltia incurable de la melangia i l’elevació espiritual, que somien en quelcom impossible o molt difícil d’assolir, en utopies i somnis de l’inconscient. Tenen dintre seu una espècie de forat negre que no saben cap a on els pot conduir i que, en qualsevol cas, no poden defugir. Es veuen arrossegats a haver de reflexionar i transmetre aquesta misteriosa part de l’ésser humà.
Sisa és un “Malalt del Cel” des de petit: als dotze anys ja feia els primers viatges astrals i quan als quinze anys es va comprar la primera guitarra va adonar-se’n que l’havia trobat a faltar d’ençà que va néixer, que era la perllongació que li mancava al seu cos.
En aquest disc hi col·laboren i aporten el seu talent en Pau Riba, Marina Rossell, Anna Roig, Roger Mas, David Carabén i la Selene de Música Dispersa. Han estat també molt importants el pianista Gregori Ferrer, que l’ha ajudat en la direcció musical i els arranjaments, el seu extraordinari violinista de capçalera en Xavier Riba i la Dolors Palau, que des dels seus inicis sempre ha cantat amb ell.
El disc tracta sobre un espectre molt ampli de les temàtiques i dels viatges que ha viscut durant la seva trajectòria, les cançons parlen d’algú que amb vint anys tenia un ideari sobre el qual reflexiona gairebé cinquanta anys després tot emprant-ne una mirada irònica i entranyable vers el passat.
Musicalment hi trobarem diversos estils: hi ha vals, bolero, rock and roll, psicodèlia, cançó d’autor, folk, pop, cançó modernista i poemes musicats per ell mateix.

El primer single d’aquest disc és “Hipopotàmia“, una declaració de principis basada en la inferioritat de l’ésser humà enfront de la resta dels animals en molts aspectes essencials. En aquest cas en Sisa s’ha fixat i reflectit en l’hipopòtam, ja que li sembla un animal simpàtic encara que després quan el tractes d’aprop té mal caràcter. És difícil tractar amb un hipopòtam però li agrada com viuen i d’alguna manera ha provat de projectar la seva condició humana vers aquestes criatures tan simpàtiques i entranyables.
Vols veure el clip?
Font: SatèliteK

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »