Solé i el 1er aplec Caldes is Hell

Solé i el 1er aplec Caldes is Hell
By MUSICA, Noticies Musicals
abr. 27

Solé i el 1er aplec Caldes is Hell

Dos anys després de la gran acollida d'”Aquest collons de poble” i altres cançons sobre Caldes de Montbui, el músic organitza el 1r Aplec Caldes is Hell, un concert anual en què interpretarà el disc sencer al mateix lloc on es va gravar.
Al maig de 2014, un moment d’enamorament amb el seu poble i una passió total pel folk irlandès van portar Solé a compondre i grabar “Aquest collons de poble” i altres cançons sobre Caldes de Montbui, un disc històric a la localitat del Vallès Oriental, que fins ara tenia molt poques cançons pròpies i les que hi havia eren pràcticament desconegudes. El disc, gravat en directe enmig d’un ambientàs espectacular, va tenir un impacte enorme i inesperat: per primer cop, els calderins tenien una col·lecció de cançons sobre el seu poble, concebudes per cantar en comunitat i inspirades en els gèneres de taverna irlandesos i americans. Des de llavors, aquestes cançons s’han instal·lat en les vides de moltes persones i famílies de Caldes, que se les han fet seves i hi han trobat un nou element per identificar-se i connectar-se emocionalment amb el seu poble.
Aquest èxit va donar a Solé la idea de reunir els nombrosos fans del disc un cop a l’any per trobar-se i cantar junts aquestes cançons. Neixia l’Aplec Caldes is Hell, que viurà la primera edició aquest proper dissabte, 30 d’abril, a les 7 de la tarda a l’Ateneu Democràtic i Progressista el Centre, el mateix lloc on es va gravar aquest disc singular.
Aquí us deixo el primer i el segon single del disc “Aquest collons de poble“, perquè pogueu comprovar la bona onda de la música d’en Solé i, per la propera, esperem estar amb ell.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »