Sona 9 2016 i el final de les preliminars

By Cròniques Musicals, MUSICA
maig 12

Sona 9 2016 i el final de les preliminars

A vegades passa que aquest món virtual, es barreja amb el real. Més enllà dels concursos, de la música i les xarxes, hi ha el caliu. Aquell caliu que sembla no  és possible però que també es fa virtualment, Aquell que arriba lo suficient, no solament per promocionar-se sinó per fer que la gent, que et llegeix o t’escolta es converteixi, en seguidors i que converteix els seguidors en fidels i amics.
Ja va  passar en l’anterior edició del sona 9, on sense saber ni cop, em ficava en un bon sarao, fent els pronòstics i, sincerament, aquest any ho esperava amb ganes. Ja no feia falta que en Jordi, em piques. Ho tenia clar que repetiria. Encertar o no, és el de menys. Per algú que, com jo, no sol anar a la recerca dels grups i que necessito una empenta, doncs ni dic qui sóc, és tot una fita sonada.
L’any passat recordo amb molt de carinyo a Mama Patxanga o La Folie, tot i no passar ni a preliminars, va haver molt bon rotllo via xarxes. També he afegit en aquesta llista als Coet Rock, als Exili a Elba o als Lausana, que vaig conèixer en les preliminars. Tots tenen una música que m’agrada molt, de la que he gaudit en directe, de la que he pogut escriure i que encara ens relacionem per xarxes o en viu, amb uns més que amb els altres, perquè és clar, amb uns tens més afinitat i amb altres menys o simplement, el moment de voler promocionar-se ha passat.

Aquest any, el Sona ha estat diferent. He trobat a faltar aquella llista de missatges amunt i avall, que generaven els grups abans i després dels pronòstics però també he pogut relacionar-me amb alguns d’ells per xarxes: David Txes, Sergi Tost, Mai Mai, i Jocker’s, per exemple, han sigut aquesta vegada els que, sense passar a preliminars, he tingut una mica més de relació i als que espero posar en el món real aviat.

Però també amb els grups que han estat a les preliminars, he pogut posar-los en el món real i compartir unes paraules amb els Retirada, CarlovichMiaú, als que espero poder tornar a veure i escriure sobre ells.

Mentres, toca esperar i veure quin dels 4 grups Iuh (guanyadors de la 1a preliminar), Paper de Plàstic (guanyadors de la 2a preliminar), Rúpits (guanyadors de la 3a preliminar) i Miaú (guanyadors de la 4a preliminar), van al Canet Rock.

Ens veiem el dia 9!

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »