Sona9 2016 i la 3a preliminar

By Cròniques Musicals, MUSICA
maig 09

Sona9 2016 i la 3a preliminar

Avui, en aquesta 3a preliminar (a la 1a i 2a no vaig poder anar) han actuat Rúpits, La Febre i Retirada.

Les actuacions han estat força bé, tot i els problemes de so que han patit els músics i els guanyadors, per votació popular han estat els Rupits, que sonaven força bé i que en trobarem el 9 de juny a les finals del premi popular.

Pel meu costat, he afegit al món real als Retirada. Ni estaven als meus pronòstics, ni han passat per votació popular, però la seva música té quelcom.

Més enllà de si la qualitat musical, la veu és perfecta o no, m’han fet fixar-me en ells. Veure’m si troben sorpreses en el seu camí però alguna cosa em diu que en tornarem a trobar i, potser estaran entre els grups que seleccioni el jurat? Al menys això espero jo!

 Ens veiem demà amb la 4a premilimar i mentre aquí queden les fotos de la nit!

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »