Sona9 2018: La 3a preliminar

Sona9 2018: La 3a preliminar
By Cròniques Musicals, MUSICA
maig 16

Sona9 2018: La 3a preliminar

I de nou a la Fàbrica Damm per la 3a i última preliminar de les que es fan a Barcelona. Avui és el torn per un altre del meus preseleccionats, La Tortuga que nunca tube, que tocaran juntament amb Maravint, Plou i Pubilles Ninja.

La sala no està gaire plena quan comença l’actuació de La Tortuga que nunca tube, amb unes cançons engrescadores i plenes de vida. Tot seguit, ha estat el torn de Maravint que han patit de valent amb una sala força sorollosa a causa de les converses que no deixaven de pujar de to. Quan ha arribat el moment de Plou i Pubilles Ninja, ha quedat clar que tot i la qualitat dels dos grups un dels dos serien els guanyadors doncs són els que més gent havien arrossegat.

Finalment, han passat directament a la final Plou, en coherència amb la qualitat demostrada i la capacitat de mobilització que han tingut i jo, sense desmerèixer a la resta de grups, em quedo amb moltes ganes de tornar a trobar-me molt aviat amb La Tortuga i Pubilles Ninja, que amb energia i qualitat, encaixen molt més amb la música que m’agrada.

[fshow photosetid=72157695295364601]

©Carles Segura

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »