The Gramophone Allstars tanca la gira “Jazzmaica” a Vic i BCN

The Gramophone Allstars tanca la gira “Jazzmaica” a Vic i BCN
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 14

The Gramophone Allstars tanca la gira “Jazzmaica” a Vic i BCN

The Gramophone Allstars Big Band tancarà aquesta setmana la seva gira”Jazzmaica”, després de dos anys i més de 60 concerts. Les darreres ocasions per veure l’espectacle seran el dissabte 16 de setembre al Mercat de la Musica Viva de Vic (a la Plaça Major, 23:30 hores), i finalment el diumenge 18 a Barcelona dins el Jazzing de Sant Andreu (Pl. Masades, 12:30 hores)

Jazzmaica” ha significat un punt d’inflexió en la carrera de la banda. L’extensa gira els ha permès tocar als principals festivals de jazz, música negra, reggae i world music. I el disc, a més de l’excel·lent acollida que ha tingut a casa nostra entre el públic i la crítica, també ha creuat fronteres i ha esta publicat al Japó sota el segell P-Vine.El grup també ha protagonitzat alguns concerts amb convidats especials, com l’homenatge a Amy Winehouse al costat del britànic Zalon, una de les veus més destacades del nou soul, que es va estrenar el mes de març dins el Black Music Festival (Llegir la crònica), i que també es va poder veure a l’agost al Palau de la Música Catalana, dins el Mas i Mas Festival.

La banda de 15 músics, encapçalada pel saxofonista Genís Bou i amb la veu de Judit Neddermann, ha aconseguit amb “Jazzmaica” l’alquímia perfecta entre els ritmes jamaicans i els clàssics del soul, el funk i el rhythm i blues.

A partir d’ara, The Gramophone Allstars Big Band es prenen un merescut descans dels escenaris, i ja han anunciat que preparen el seu proper disc pel segon semestre de 2017.

16 setembre
VIC
Mercat de Música Viva
Plaça Major, 23:30 hores
18 setembre
BARCELONA
Jazzing, Festival de Jazz de Sant Andreu
Plaça Masades, 12:30 hores

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »