Tradicionàrius 2016: Programació pel Divendres 5 de Febrer

By MUSICA, Noticies Musicals
febr. 03

Tradicionàrius 2016: Programació pel Divendres 5 de Febrer

aupaQUARTET & Casey Driessen

Barcelona Fiddle Congress


aupaQuartet i Casey Driessen són les dues propostes del Barcelona Fiddle Congress que el Festival Tradicionàrius 2016 acull a la seva sala de concerts. Un vespre dedicat al violí amb dos concerts d’estils ben diferents però d’un altíssim nivell artístic i musical.

Divendres 5 de febrer a les 22 h el Festival Tradicionàrius acull una de les activitats del Barcelona Fiddle Congress, un concert dedicat exclusivament al violí de la mà del grup aupaQuartet i de l’americà Casey Driessen dos estils ben diferenciats però amb un altíssim nivell artístic i musical.

Per una banda, els aupaQuartet presentaran StepUP, un espectacle basat en el seu primer treball discogràfic UP.La música del quartet se centra en composicions i interpretacions de música moderna i que donen un protagonisme especial a la improvisació. Els llocs d’on provenen, els gustos i la cultura de cada membre ha fet que s’inspirin en el Jazz, el Funk, el Son Cubano o el Flamenc per desenvolupar el seu estil propi. Com part del seu nom indica, AUPA, volen que la seva música tingui l’ambició de fer que l’energia del públic s’elevi i que el faci gaudir tal i com fan ells a l’escenari.

Divendres 5 de febrer – 22 h – CAT – 8 € – Entrades anticipades
aupaQuartet : aupaquartet.com

D’altra banda, Casey Driessen presentarà The Singularity, el seu projecte en solitari. Un home, un violí i una caixa per a pedals i efectes és tot el que necessita Driessen per fer vibrar el públic. La seva espontaneïtat i vitalitat l’han dut a ser nominat al Grammy i a anar més enllà de les fronteres dels gèneres i els estils musicals amb el seu violí. Aquest virtuós de només 34 anys prova que les possibilitats d’un sol home amb un violí són il·limitades.

Casey Driessen: caseydriessen.com
Barcelona Fiddle Congress: 2016.barcelonafiddlecongress.com

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »