Valga’m Déu vol electrificar Sant Feliu

Valga’m Déu vol electrificar Sant Feliu
By MUSICA, Noticies Musicals
gen. 23

Valga’m Déu vol electrificar Sant Feliu

Fa temps que el meu camí, virtualment parlant i per casualitat, es va creuar amb Joan Arjona, creador i ànima de Valga’m Déu.
Per aquestes coses del destí, el nostre món virtual, va convertir-se amb real el 21/02/2015, quan vàrem assistir a la presentació del seu EP. Aquell dia vaig poder comprovar que el carisma, que li endevinava, no era imaginació meva, sinó que era molt real. En Joan, contagiava les seves ganes i passió per la música. El directe era força bo, tot i que estava iniciant el seu camí.

Des de llavors, no hem perdut contacte, tot i que només hem pogut coincidir amb ell i veure’l en directe una vegada més. Segueixo el seu camí i les xarxes em deixen endevinar que va consolidant, a poc a poc i sense presses, el seu espai en el món musical.

Ara, els Valga’m Déu engeguen en elèctric, amb una formació renovada, pel que fa a guitarres i bateria amb
Sergi Ulldemolins (a la guitarra elèctrica) i
en Vicenç Maicas (a la bateria) 
que s’uneixen al Joan Arjona (veu i guitarra acústica) i al Marc Subirachs (baix)

El pròxim dissabte 30, al Rock and Roses de Sant Feliu, teniu una bona oportunitat per veure en directe a un grup que comença a guanyar una audiència fidel al hard rock més clàssic i amb unes pinzellades de pop i grunge o, com ells mateixos diuen, a un Art/hard rock amb un estil molt personal i directe sense gaires floritures. Una mescla

que els fa molt atractius i en un directe que tindrà temes propis i algunes covers molt conegudes.

Que trobareu al concert?
Actitut, Ganes, Passió per la música i, per descomptat, un Rock autèntic, a mans d’un grup amb molta personalitat sobre un escenari.
El concert és amb entrada lliure i l’obertura de portes serà a les 23.00 hores i el concert està previst per les 23.45 hores.
Nosaltres pensem anar… i tu?

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »