VerdCel estrena en directe Estacions són cançons

By MUSICA, Noticies Musicals
març 09

VerdCel estrena en directe Estacions són cançons

Estacions són cançons és el segon espectacle que estrenarà VerdCel en aquesta edició del Festival de cançó BarnaSants, després de l’èxit de la presentació de Sota les cunetes. Justícia! (llegir la crònica), concert coral d’homenatge a les víctimes del terror franquista, on interpretaven els grans himnes de la Nova Cançó amb la participació de Feliu Ventura, Rusó Sala, Meritxell Gené, Cesk Freixas, Montse Castellà i Joanjo Bosk.

La data escollida per arrencar serà el diumenge 3 d’abril, a les 19 hores, al Tradicionàrius de Gràcia, Barcelona i serà un concert, dins el BarnaSants, en format de Banda amb Projeccions en viu.

En directe, Estacions són cançons està plantejat com un concert cuidat, d’alçada, que pren com a referent les d’artistes europeus i del continent americà en el camp de la cançó i el pop-rock. Un directe enèrgic amb banda elèctrica i de gran riquesa visual, que mostra la faceta més potent de VerdCel.

I és que aquest 2016 Alfons Olmo està d’aniversari. Compleix deu anys des de la publicació del seu primer LP, PaisViatge (Cambra Records, 2006). Per aquest motiu, llançaran el recopilatori Estacions són cançons, un disc autoeditat amb una selecció dels temes més representatius de la seva trajectòria i que es podrà descarregar de forma gratuïta des de http://www.verdcel.com/estacions a partir del dimecres 16 de març. Un regal al públic que conté temes del seu debut en llarg i dels seus altres treballs d’estudi: Sàmara (Propaganda pel Fet!, 2008), Els dies del Saurí (Temps Record, 2012) i Argilaga (Temps Record, 2014). Aquesta nova publicació s’acompanyarà del llançament de diversos videoclips de cançons del recopilatori creats per l’ocasió de la mà de diversos realitzadors. Dimecres 2 de març va veure la llum ‘La font i l’excursionista‘ i ahir dimecres 9 de març va ser el torn de “Riu força”

Estacions són cançons (Autoedició) és molt més que una compilació, és un agraïment per aquesta dècada on ha trepitjat escenaris d’arreu dels Països Catalans, la resta de l’Estat i Europa. Una retrospectiva de la trajectòria feta fins ara amb la vista posada al futur, en la que es teixeixen i es creen plecs entre els quatre treballs que conformen una de les discografies de més qualitat dels últims anys.

VerdCel ha preparat una plataforma des de la que s’aniran coneixent totes les novetats respecte al projecte: verdcel.com/estacions

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »