Vesprades sota l’alzina 2016

By MUSICA, Noticies Musicals
juny 21

Vesprades sota l’alzina 2016

El poble de Fonollosa, cap del municipi amb el mateix nom, està situat al quilòmetre 14 de l’antiga carretera de Manresa a Calaf, a 525 metres d’altitud, en una pla estructural que limita al nord i ponent amb la serra de Castelltallat i que és solcada per la riera de la Vall o de Fonollosa. És a través d’aquesta vall, per on discorren les principals vies de comunicació per arribar al poble, i on es poden observar els indrets més destacats en quan a vegetació.

Però, a més a més, a Fonollosa és on es celebra VESPRADES SOTA L’ALZINA, és una proposta cultural d’estiu que s’emmarca en l’entorn natural de la incomparable Alzina centenària del Mas Querol de Fonollosa, declarada Arbre Monumental de Catalunya.

Allà, han actuat grups tant coneguts com Blaumut, Gossos, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Gerard Quintana, David Carabén, Beth, Andreu Rifé, Cesk Freixas, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien o Carles Belda

Aquest any, el Festival celebra 10 anys i ho fa amb 2 concerts programats en dissabte. El primer es celebrarà el aquest dissabte 25

Si deixes el cotxe al poble de Fonollosa, pots anar fins a l’Alzina de Querol caminant.

A 3/4 de 9, a 2/4 de 10 i a 1/4 d’11 del vespre es preveuen les sortides de grups dirigits des de la Plaça Major del poble. El recorregut dura uns 10 – 15 minuts i, segons diuen, passa per un caminet estret enmig del bosc, bonic i amb un encant molt especial.

A partir de les 9 del vespre hi ha servei de bar amb entrepans de botifarra així que, a més a més, pots fer un mos abans dels concerts.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »