Welcome to world d’en Joan Sorde i Minova

Welcome to world d’en Joan Sorde i Minova
By MUSICA, Noticies Musicals
maig 19

Welcome to world d’en Joan Sorde i Minova

No hem cansaré mai de dir que, les sinergies que es fan a les xarxes, són increïbles. Un dia, et fixes en un tweet, un video… A vegades, per curiossitat, altres no saps ni el motiu…
Sense saber com, tot s’alinea i un cumul de coincidències et porten a mantenir relació virtual, intentes veure’ls en directe i escrius sobre ells, altres no hi ha manera de quadrar doncs ja estas ocupat amb altres compromisos i sembla que mai aconseguiràs coincidir.
De sobte, un bon dia, et descobreixes anat a una presentació, entre amics. Gaudint d’un tema que, abans, sense retocs, ja t’agradava i que ara, ha prés un nou aire, amb una estètica una mica nostálgica, que encara li dona més encant.
Aquest és el resum d’una tarda-nit, compartint amb Minova i Joan Sordé el fantàstic Welcome to my World i veient el videoclip, encara una mica aturdida doncs, després d’un any i mig escrivint i quasi 200 cròniques, encara no acabo de creure’m quan puc parlar amb els músics.
La melodia s’enganxa i acabés repetint la tornada. Les imatges, plenes de somriures, et fan somriure també. Després de parlar amb ells a l’arribada i abans de marxar, camí a casa, repetint-se la cançó al teu cap i parlem de 45 min de trajecte en cotxe! No puc evitar sentir-me una fan més!
Així que aquí us deixo Welcome to my World i…. Welcome to my (the)World d’en Joan i els Minova

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »