01/02/2015 Caïm Riba: A 306 KM de Terrassa

By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 31

01/02/2015 Caïm Riba: A 306 KM de Terrassa

Publicat a TotMusiCat: 15/02/2015
Crònica 31

Diumenge tarda, amb un fred que talla, però la Nova Jazz Cava escalfa motor. Avui, en Caïm Riba, presenta el seu primer treball en solitari A 306 Km i, el concert, a vista del públic que espera, serà un concert íntim.

El concert s’inicia amb “Els bons moments” i seguidament podem escoltar “Home llop”, potser el tema més alegre i ballable, “No ploris més”, la primera cançó que en Caïm va comprondre i es va animar a cantar en solitari, “Respira fons”, pensada per piano i de la que avui fan una adaptació doncs, per malaltia, el pianista no ha pogut venir i “Omplint de neu”, una cançó especial doncs és un homenatge a la mare del cantant, que és el primer vídeo clip i està protagonitzat per la seva filla.
Tot seguit sona “Volará”, una cançó que va escriure, quan tenia 17 anys, a una núvia, “Tornarà el bon temps” i “A resguard dels vents” i seguidament “Del Raval a Sant Antoni”, inspirada en el camí que en Caïm feia des del Barri del Raval, on vivia ell, fins al Barri de Sant Antoni, on vivia la seva xicota.

A continuació escoltem “Matinades enceses”, sobre els estius esbojarrats que en Caïm i Ferruti, passaven a Formentera, lloc on va néixer el cantant i ja ens avisa que el concert està arribant al final i que no podrà allargar-se gaire doncs és el seu primer disc.
Amb “Mentides de joguina”, posen punt final i marxen però els aplaudiments dels assistents els fa tornar i trien com bis “No tinguis por”, una cançó que va ser fruit de la improvisació i que cada vegada fan diferent i el punt final definitiu, per petició d’una noia del públic, el posen repetint “Volará”.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »