31/01/2015 Marc Parrot: El Barnasant més íntim

By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 30

31/01/2015 Marc Parrot: El Barnasant més íntim

Crònica 30
Dissabte i a Hospitalet, la sala Barradas es prepara  per  acollir a en Marc Parrot, en el marc del Barnasants i la seva banda i el seu últim treball Sortir per la Finestra. La sala no està plena però això no és un problema doncs en Marc converteix l’espectacle en un concert íntim.
Per començar sonen les cançons del seu disc  Sortir per la Finestra i s’inicia amb “Sortir per la Finestra”, la cançó que dòna nom al disc i els aplaudiments dels assistents, seguida d’ “El Lladre de somnis” amb el ritme bé marcat del bombo i els focus en blau acompanyant la música, “Pell”, que sona entre el fum fent-la encara una mica més intima, “Un pla perfecte” amb els focus, que s’han tornat taronges, seguint la música, “Aire fresc” on els focus tornen novament al blau, “Màgia” la cançó que segons ens diu en Marc no li agrada a cap dona, “Llum intermitent”, on aprofita per presentar a la banda i “Primera cita” una cançó inspirada en les cites a cegues.

Seguidament escoltem “Tinc cinc caps”, del disc Avionsi “El Volvo blau de segona mà”, del disc Sortir per la Finestra, que finalitza amb en Marc fent sonar els clàxons d’una andròmina que es trobava discretament a l’escenari. Tot seguit sonen “Rosa d’octubre” de Sortir per la Finestra, “No m’estiris del fil” d’ Avions, “Àrid” de Sortir per la Finestra, “Ressona el gong” de Començar pel final i “Sóc de pedra” d’ Avions, amb la que amaguen el final del concert.
Les peticions del públic perquè tornin, fan que reaparegui en Marc, aquesta vegada sol, per recordar-nos que el Barnasants està dedicat a la figura d’ Ovidi Montllor i fer una versió acústica d’ “Homenatge a Teresa”.
Tornen la resta dels músics i com a bisos escoltem “Ara ja ho sé” de Sortir per la Finestra, “Ulleres per veure-hi malament” d’ Avions, “Faig llenya” Avions i “M’ho crec” de Començar pel final que posa punt final al concert.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »