06/02/2015 Cesk Freixas: Porta el Barnasant fins a Vic

By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 05

06/02/2015 Cesk Freixas: Porta el Barnasant fins a Vic

PENDENT de Publicar
Crònica 33
És nit de divendres. El fred invaeix els carrers de Vic. El concert comença a les 23 hores, al Casino de Vic. Potser fa mandra sortir però quan saps que el pla és gaudir de La Protesta i escoltar la càlida veu d’en Cesk Freixas, tens clar que és impossible deixar passar l’ocasió.
A l’escenari dos guitarres esperen l’arribada d’en Victor Nin i d’en Cesk que, juntament amb les veus, son únics elements necessaris per fer especial aquest concert i que, donada l’assistència, és converteix en íntim.
El concert s’inicia amb “Em pregunten per què canto”, de La protesta, seguida de “Tornarem a brindar per la vida”, de La mà dels qui t’esperen, “Abril de 1984”, de La mà dels qui t’esperen, “Acte de Violència” de Tocats pel foc, inspirada en els fets de 1961, per continuar amb “Què no et falli mai la sort”, de Tocats pel foc.

Tot seguit, podem escoltar “Vaig venir del nord” i “La intensitat”, ambdues de La protesta, on en Cesk deixa a càrrec del públic la tornada de la cançó, desprès de la que aprofita per presentar, tot i que no ho necessita, a en Victor Nin, amb el que comparteix ja 7 anys de arranjaments i música.
Ara és el torn de “Companya”, de Tocats pel foc, “L’exèrcit del fracàs”, de La protesta, “La vida, un trosset de pa”, de Tocats pel foc, “La petita rambla del Poble Sec”, de La mà dels qui t’esperen, per seguir amb  “Vull sentir la vida” i “L’arbre de demà”, de La protesta.
“No tenim por” i “Imparables”, de La protesta, amb un videoclip que recorda a Ester Quintana i els fets en que és basa el documental Ciutat Morta, son les cançons triades per tancar el concert que, com ja es habitual, davant les protestes del públic allarguen amb la cançó que el tanca definitivament “Diuen”, de La mà dels qui t’esperen.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »