08/02/2015 Sanjosex i Barnasants: Omplen l’Atrium de Viladecans

By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 07

08/02/2015 Sanjosex i Barnasants: Omplen l’Atrium de Viladecans

PENDENT de Publicar
Crònica 35
L’Atrium de Viladecans acull avui diumenge a Sanjosex, dins del Barnasants, amb la col·laboració Festival el seu últim treball i el petit tast de la resta de discos que segur en farà.
d’en Xarim Aresté, amb una molt bona entrada. Entre els assistents trobem gent de totes les edats que volen escoltar
L’inici és una mica accidentat doncs els músics es troben uns petits problemes amb el so, que en Carlos Sanjosé resolt amb bon humor i de tot seguit escoltem “De Girona al Japó”, de Viva!, “The catcher“, de Festival, “No cal que miris enrere“, de Temps i rellotge, “Que bé!“, de Festivali “Et menjaria a petons“, de Viva!, una cançó dedicada a la germana d’en Sanjosex.
Seguidament, “El plat a taula“, de Festival, on demana la col·laboració de tots, “Tastant la solitud“, de Festival, un tema una mica més tranquil, “Baix Ter Montgrí“, de Temps i rellotge, una cançó que parla de Torroella i l’Empordà,  “Corriol“, de Al marge d’un camí, on en Sanjosex recorda un indret del seu poble que ja existeix, segons ens explica, per l’urbanisme.

A continuació arriba el moment “Llegeixo“, de Festival, “Temps o rellotge“, de Temps i rellotge, que el públic segueix a ritme de les palmes, “Animal salvatge“, de Al marge d’un camí “El joc“, de Festival, i“Quatre pensaments“, de Viva!, un altre tema una mica més calmat i amb el que aprofita per presentar a en Xarim Aresté i agrair la seva presència.
Tot seguit arriba el moment de “Festival Tom i Jerry“, de Festival, seguida de “Puta“, de Viva!, que en Sanjosex converteix en “Bruta” en consideració als nens que han vingut, i a continuació “Perdó“, de Temps i rellotge i “Fem música“, de Festival, on ens avisa que està arribant el final.
Tot seguit escoltem “No hi ha mirades“, de Festival, “M’agraden els colors“, de Festival i “Les mitgeres al descobert“, de Viva!, una cançó feta quan venia a Barcelona a estudiar i amb la que marxen i intenten acomiadar-se.
Les protestes dels assistents els fan tornar per fer els bisos i així escoltem “Futur incert“, de Al marge d’un camí, un tema que fa bastant temps que no canta i “Carpe Diem“, de Viva!, que posa final al concert.
A la sortida ens espera una petita degustació de vins, fruit de la col·laboració de l’Atrium amb les Bodegues Segura i en Sanjosex per parlar amb els assistents i fer-se fotos.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »