19/02/2015 Marc Parrot: Al Kursaal

By Cròniques Musicals, MUSICA
febr. 18

19/02/2015 Marc Parrot: Al Kursaal

Crònica 38
Amb el Kursaal quasi ple, avui en Marc Parrot porta el seu últim treball Sortir per la finestra acompanyat dels seus habituals músics, en Marc Prat al baix, el violoncel i la guitarra, en Joan Antón Mas a la bateria i en Lluis Cartes al teclat i la guitarra.
Puntuals, les llums s’apaguen i una tènue llum il·lumina al Marc que es troba assegut amb la guitarra. La resta dels músics deuen estar al seu lloc però solament els intuïm i comencen a sonar les cançons del seu darrer treball amb “Sortir per la finestra”, la cançó que li dóna nom obrint repertori, i seguidament “El lladre de somnis”, amb el tambor fent que els focus acomodin les seves llums blaves al seu ritme.
Mentre el públic els ovaciona, en Marc canvia la guitarra per una d’elèctrica i ens canta “Pell” i en acabar aprofita per saludar-nos mentre ens explica que fa molt de temps que no venien a Manresa i deixa la guitarra elèctrica per prendre la clàssica i continuar amb una cançó “Un pla perfecte”, una cançó més animada que les anteriors.
Ara s’aixeca i es situa al mig de l’escenari, amb la guitarra elèctrica per cantar-nos “Aire Fresc”, “Màgia”, “Llum intermitent “ i, després de presentar-nos als músics entre bromes, escoltem “Primera cita”.
Totes les cançons que em escoltat fins ara son del seu darrer treball. El canvi de disc ve de la mà de “Cinc caps”, de Interferència. Torna novament a l’últim disc Sortir per la finestra i ara és el torn del “Volvo blau de segona mà” i “Rosa d’Octubre”, la primera cançó que va compondre per aquest treball.
Ara és el moment de “No m’estiris del fil”, de Mentider, “Àrid”, de Sortir per la finestra, “Ressona el gong”, de Començar pel final i  “Sóc la pedra”, d’ Interferència, cançó amb la qual marxen.
Fent cas al públic que demana més, en Marc torna sol per cantar una cançó d’en Ovidi Montllor, al que rendeix homenatge el Barnasants i que dedica a 2 amics seus en Josep M. I Ricard Oliva.
En finalitzar, tornen els músics i sonen com a bisos “Ara ja ho sé”, de Sortir per la finestra, “Ulleres  per veure-hi malament”, d’ Interferènciai “Faig llenya”, de Mentider que, definitivament, posa el punt final al concert.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »