09/01/2015 Sanjosex: Concert íntim al Centre Cívic de Navas

By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 08

09/01/2015 Sanjosex: Concert íntim al Centre Cívic de Navas

Publicat a Revista Benna: 19/01/2015
Crònica 22
Divendres. Final de la feina, de les classes. Ja veiem com arriba el cap de setmana, amb el seu millor preludi: tenim concert de petit formant d’en Sanjosex i a preu reduït. La sala del Centre Cívic Navas, està perfectament acondicionada. Unes 85 cadires ens esperen i 3/4 parts d’elles estan ocupades.
El grup apareix. En Carles Sanjosé ens avisa de la suposada foscor de les seves lletres, mentre afina la guitarra i, sense gaires preàmbuls, el concert comença amb De Girona a Japó de Viva! (Bankrobber). Seguidament, una cançó més moguda, mescla entre blues i jota, Que bé! de Festival (Bankrobber). En Carles, acompanya golpejant el terra, portant perfectament el ritme i el tacó de la seva sabata ressona com si portes botes de flamenc, gràcies a l’acústica de la sala. Seguidament, tot i que s’apropa l’hora de sopar sona El plat a taula de Festival (Bankrobber), l’història d’un dinar i una sobretaula.

En Sanjosex es pren uns segons per afinar la guitarra i escoltem Et menjaria a petons de Viva! (Bankrobber) i a continuació Tastant la solitud de Festival (Bankrobber), amb un inici més suau, que va pujant en intensitat, amb el bombo que li dóna més força. Tot seguit, Corriol de Al marge d’un camí (Bankrobber), recordant el seu poble i, quan en Miquel Sospedra comença a acompanyar amb palmes, els assistents s’apunten tímidament.
Les cançons es succeeixen Llegeixo de Festival (Bankrobber), Temps o rellotge de Temps i rellotge (Bankrobber), Animal salvatge de Al marge d’un camí (Bankrobber), Festival Tom i Jerry de Festival (Bankrobber) i Puta de Viva! (Bankrobber), un tema bastant antic.
Tot seguit, M’agraden els colors de Festival (Bankrobber), Fem música de Festival (Bankrobber) i No hi ha mirades de Festival (Bankrobber), on ja ens donaven el primer avis que arribava el final, davant les queixes dels assistents.
Amb Baix Ter-Montgrí  de Temps i rellotge (Bankrobber),recordant Torroella i fent i sonar una marca com si d’una serp es tractes, per continuar amb Carpe Diem de Viva! (Bankrobber), amb la que el grup intentava donavar per finalitzat el concert doncs el públic no estava disposat a deixar-los marxar tant fàcilment així que, amb aplaudiments i xicles, els feien tornar.

El bisos triats van ser Fem l’amor de Viva! (Bankrobber) i Quatre pensaments de Viva! (Bankrobber) amb les que definitivament Sanjosex finalitzava definitivament el concert.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »