15/01/2015 Ian Sala: El Country-Folk inunda el Centre Cívic Boca Nord

15/01/2015 Ian Sala: El Country-Folk inunda el Centre Cívic Boca Nord
By Cròniques Musicals, MUSICA
gen. 14

15/01/2015 Ian Sala: El Country-Folk inunda el Centre Cívic Boca Nord

Publicat a Revista Benna: 24/01/2015
Crònica 23
Dijous. 21 hores. El Centre Cívic de Boca Nord, inaugura el cicle d’acústics de 2015, que organitza en col·laboració amb Boca Ràdio, i el primer protagonista és el cantautor Ian Sala que porta el seu disc EP Debut (Sant Gaudenci)

Arribem amb temps. En Ian, també ho fa. Aprofita el temps per fer les proves de so i entre broma i broma, no solament canta algun fragment sinó que fins i tot improvitza… ens ho personalitza… i… sona perfectament. La seva aparença tímida, comença a fugir, deixant aparèixer el seu humor, mentre la gent comença arribar. Serà un concert íntim per unes 30 persones.

Puntualment, començava el seu repertori amb “Des del cel, et sembla?” acompanyat per la seva guitarra i una de les seves harmòniques. Per continuar amb la versió de “It’s Alright Ma” de Bod Dylan, una cançó que li agrada molt i que, en primícia, en canta traduïda al català.

Tot seguit, “Les calcetes ortopèdiques”, títol sortit del repte amb un amic. Seguidament escoltàvem “L’home de les 1.001 vides”, tema dedicat a un dels seus avis i per continuar una bella cançó alemana, típica dels enterraments, dedicada també al seu altre avi.
En Ian, ja comença a fer gala del seu caràcter divertit i juganer. Com a introducció a “Familia de Can Brigola” ens explicava que estava inspirada en els modals familiars a taula i, tot explicant-nos els seus dubtes per triar els seus estudis universitaris i els problemes que va tenir el seu pare per fer servir el ratolí de l’ordinador, ens cantava “Doble clic”, un tema tan recent i encara inacabat que el finalitzava improvitzant.

Per acabar, “Les 4 fustes”, una cançó demanada per una de les noies que assistia al concert i “Els macarrons de la Iaia” que, tot i estar pensada per una noia, dedicava i personalitzava a Hugo, un monologuista conegut d’en Ian i que posava punt final a un concert íntim, ple de música i bon rotllo.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »