11/06/2015 Primera Preliminar del Sona9

By Cròniques Musicals, MUSICA
juny 10

11/06/2015 Primera Preliminar del Sona9

Publicat a Revista Benna: 20/08/2015
Crònica 81

Quan dijous anava cap a l’Espai Jove La Fontana, no tenia molt clar que podia passar. La única cosa que tenia clara era que anava a ser una tarda-nit llarga doncs, normalment, els horaris no es solen complir.

En arribar, el problema de sempre: Què faig amb el cotxe? Però aquesta vegada, allà estava esperant-me el lloc. A les 19:55, pitant cap a La Fontana, amb les càmeres i el paraigües. Més que a un event musical, semblava que anava de picnic.

Els horaris previstos eren:
20.00 h: Bon Vent (pop-rock / Canet de Mar)
20.35 h: Txaplankat (reggae-folk / Cardedeu)
21.10 h: Roig (pop-rock / Manacor)
21.45 h: Baluard (pop-rock / Puigcerdà)
22.20 h: Parellop (pop-rock /Girona)
22.55 h: Est Oest (pop-rock / Vic)

A favor de l’organització cal dir que, els horaris previstos, es van acomplir bastant bé, cosa que es d’agrair quan a l’endemà toca matinar. Per contra, la sala no estava gaire plena, el so no feia justícia ni acompanyava als grups i a sobre sense tècnic de llums, cosa que espero per les dues semifinals properes es tingui en compte i millori, doncs a sobre dels nervis, als grups només els faltava tenir més sorpreses.

Entre els 6 grups que actuaven, no hi havia ningun que jo hagués inclòs en els meus pronòstics, així que em va tocar, tornar a escoltar-los de nou, abans de la semifinal i la meva idea ja estava clara. Sols em faltava veure com es movien en directe.

Ficats en matèria, cada actuació la vaig acompanyar amb un twit i la seva corresponen foto i en els primers segons de l’actuació d’Est Oest, vaig tenir clar que eren els guanyadors.

https://twitter.com/XusMas/status/609106469041135616

Lo bo del cas? Van guanyar la votació popular (llàstima que no es pugui demostrar l’hora en que vaig twittejar). Encara alucino!!

http://ht.ly/Ocutg

Ara, als 5 grups, els hi toca esperar que arribi la decisió del jurats per saber quins 2 s’uneixen amb ells i jo a pensar en la Segona Semifinal i en els propers grups, tot i que ja tinc la meva idea sobre el proper guanyador.

Veure les Fotos de Bon Vent 

    Veure les Fotos de Txaplankat 

 

Veure les Fotos de Baluard 

Veure les Fotos de Roig 

 


Veure les Fotos de Parellop 

Veure les Fotos de Est Oest 

 

 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »