23/11/2014 Guillem Roma: La màgia dels Nòmades arriben a Lleida

By Cròniques Musicals, MUSICA
nov. 24

23/11/2014 Guillem Roma: La màgia dels Nòmades arriben a Lleida

Publicat a TotMusiCat: 27/11/2014
Crònica 12

Diumenge, les Cúpules del Cafè Teatre de Lleida acollien a Guillem Roma i La Càmping Band Orquestra presentant el seu últim treball Nòmades.

Igual que el disc, el concert s’obria amb “Dawn” i tot seguit, en Guillem feia un petit apunt indicant que venien a Lleida per 3a vegada, per continuar amb “Cançó per Dormir un Estruç”, de l’anterior disc Oxitoxina,  aquesta vegada amb la trompeta virtual d’en Guillem i Chelo.
“El Salt” i “Nòmades”, la cançó que dona títol al disc, donaven pas a “Volar amb Tú”, del disc Oxitoxina,  per tornar als temes del nou treball “La Tendència Natural”, “Combinacions” i “El Teu Llit”, on en Guillem demanava ajuda al públic per cantar.
L’acústica del local i la variant de La Camping Band, escollida pel concert, feien que totes les cançons sonessin una mica més vives i màgiques… més nòmades que mai,  sota les voltes del Cafè Teatre on sonava “Foc”, ple de ritme i més ràpid, donant pas a “El Senyor” i amb tots els assistents cantant.
Mentre La Camping Band feia un petit descans, en Guillem ens feia partícips de les seves influències mexicanes, cantant tot sol, “Dejarnos Ir” i “Piensa en Mí”, per tot seguit, fer la habitual foto del públic i, com a tancament del concert, “Amor de Mis Amores”, una cançó de Agustín Lara que interpreta Natalia Lafourcade i la ranxera , en solitari, “Para Todo el Año”.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »