21/11/2014 Joan Dausà: Un acústic màgic

By Cròniques Musicals, MUSICA
nov. 22

21/11/2014 Joan Dausà: Un acústic màgic

Publicat a TotMusiCat: 27/11/2014
Crònica 11
La Casa Elizalde, dintre de la sèrie de concerts Denominació d’Origen, va acollir divendres l’acústic d’en Joan Dausà que, que presentava el seu nou disc On seràs demà. La veu d’en Joan i els acords del piano, va emplenar de màgia i matisos la sala on es celebrava el concert. L’aforament màxim era de 120 persones i gratuït així que el rètol d’exhaurit, es va penjar, ven aviat.
Uns discrets focus il·luminaven el piano i en Joan i va iniciar l’actuació amb “Més enllà”, del seu nou disc On seràs demà, “Parlant de tu i de mi” de l’anterior disc Barcelona, Nit d’Estiu, per tornar al seu disc On seràs demà, amb les cançons  “També sóc jo”, “Quan ens creuem” i “Que no s’acabi Mai”, mentre entre cançó i cançó en Joan ens explicava que li deien que les seves cançons acabaven inclinant-se al drama.
Quasi pauses, amb els assistents cantant, sentíem “Truca’m”, del disc Jo Mai Mai i en acabar, en Joan, va aprofitar per agrair l’assistència de tots i explicar que “El Veurem Junt”, del disc Barcelona, Nit d’Estiu, tot i parlar de la negociació per un petó, va néixer com una cançó de bressol.
Seguidament, “1979”, del disc Jo Mai Mai i “Reis del Món”, del disc Barcelona, Nit d’Estiu i “Teo Va a l’Escola” i “On Seràs Demà, del seu nou disc On seràs demà, la melancòlica “El Senyor Sommer i L’Ós Polar”, del disc Jo Mai Mai i tot seguit,  ”Quan Soni la Tendresa ”, un homenatge a la cançó “La Tendresa” d’en Lluis Llach, del disc On seràs demà i “Quan Tothom Dorm”, del disc Barcelona, Nit d’Estiu.
Tancant aquest màgic acústic “Jo Mai Mai”, del disc d’igual nom i “Epíleg” del nou disc On seràs demà, on va dividir entre nois i noies als assistents per ajudar amb la lletra i fer-nos marxar amb un somriure als llavis.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »