26/09/2015 SparrekTR

26/09/2015 SparrekTR
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 25

26/09/2015 SparrekTR


La meva fascinació per la música i els nous grups, és més que coneguda així que, quan vaig assabentar-me que aquí, a Esparreguera mateix, s’estava gestant un nou festival, evidentment em vaig interessar i vaig començar a estar pendent de les xarxes.

A la que vaig saber que feien la presentació, allà que vaig anar, amb l’única informació d’un mail que va enviar-me en Gerard Sancho, que juntament amb la Sheila Amézcua, són els joves creadors del festival, com a treball de recerca de segon de batxillerat, amb la intenció d’apropar la música tothom i que sigui sostenible, és a dir, que no acabin en números vermells.

La presentació l’ha preparat a Cal Sant, al migdia. A la terrassa del local, s’han col·locat 2 dues taules amb els rètols del festival i uns micros, doncs ja ens han dit que hi haurà algunes petites actuacions.

Enlace permanente de imagen incrustada

El nom del festival és SPÀRREK Territori Rítmic i, per encaixar dates amb la resta d’activitats d’Esparreguera, es farà el 10/10. Hi hauran 10 actuacions, entre nous grups i  DJ’s:
Lula Long (Barcelona), Camí de l’Est (Sant Boi de Llobregat), Xudith Ribó (Molins de Rei), Generació 3 (Gelida), Love of my life (Sant Boi de Llobregat), Marcos i Pol (Esparreguera), Slowly (Barcelona), Carla Morillo (Abrera), Dj 70’s, 80’s & 90’s (Esparreguera) i DJ Carrillo (Esparreguera)

Enlace permanente de imagen incrustada

A la presentació han actuat en Marcos i en Pol, companys de l’Institut del Gerard i la Sheila, i que han format grup, expressament pel Festival.

Enlace permanente de imagen incrustada

Com  a tancament de la presentació, també ha actuat Lula Long que, ha basat el seu treball de recerca, en la gravació d’una maqueta i cal dir que té una gran veu.

El Festival conta amb el recolzament de l’Ajuntament i diferents botigues, que els hi han ajudat econòmicament o mitjançant materials, i fins i tot, tenen un local, que els hi ha cedit la família, per a poder fer-se publicitat.
  

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »