Buhos i Aspencat al Curtcircuit 2015

Buhos i Aspencat al Curtcircuit 2015
By MUSICA, Noticies Musicals
set. 24

Buhos i Aspencat al Curtcircuit 2015

Vinguts des de Marina Alta (País Valencià), Aspencat neix el 2005 amb el Reggae i fusió com a base d’un so personal amb tocs d’electrònica que els fa únics. 
aspencat
Amb només 6 anys de vida la formació de nou membres s’ha convertit ja en una de les bandes valencianes emergents més interessants del panorama caracteritzada pels sons greus del llaüt i un missatge sempre incisiu i crític.
Guanyant-se al públic amb uns directes enèrgics i intensos com el del BAM 2014, la banda està ja a punt de llançar el que serà el seu cinquè treball d’ençà que al 2009 autoproduïssin “Obri la llauna” iniciant una carrera imparable. Unes cançons molt esperades pel seu fidel públic de les quals aviat podrem gaudir amb el millor de la seva discografia.
ASPENCAT arriba amb totes les armes preparades per assaltar el Curtcircuit! Presentació de les noves cançons de “Tot és ara” (Halley Records) en un nou directe energic, combatiu i contundent que no deixarà indiferent a ningú! Reggae, Dancehall i Dubstep des de la Marina Alta que amb aquest nou treball trepitjarà de segur els escenaris dels millors festivals. 

Buhos

Nascuts a Calafell, el rock tropical de BUHOS és tan salvatge i nocturn com el dels seus joves membres, que es van guanyar el sobrenom de “Buhos” a aquest poble de la costa tarragonina. 
Formats el 2007, a les 11 cançons de “Natura Salvatge”, el seu primer treball, han comptat amb col·laboracions de luxe com la d’Els Catarres, Albert Plà o Ska-P. Ara, i després de dos anys d’incansable gira, la banda es troba a la recta final d’aquest tour de presentació que els ha portat per a tota la nostra geografia en un “últim vol” de més de 50 dates al que encara et pots unir.

Més informació: http://www.curtcircuit.com/

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »