2à Gala de la Màgia de Manresa

2à Gala de la Màgia de Manresa
By Cròniques Teatrals, TEATRE
set. 21

2à Gala de la Màgia de Manresa

Crònica 202

Avui es presenta un dissabte molt especial i aquesta nit anem a la Gala de Màgia que Manresa. En una setmana qualsevol, estaria cobrint algun concert però aquesta vegada, he tria un esdeveniment molt diferent, organitzat per Manresa+comerç, l’Associació de Mags de la Catalunya Central i el Galliner. A més a més, serà l’estrena del Teatre Conservatori, que ja ha acabat les obres de millora.

Es preveia que la gala comences a les 21 hores però, com és habitual, comença uns minuts més tard i, per la sala, alguns mags han fet trucs, per tal d’entretenir l’espera. La gala arrenca amb el lliurament dels diplomes i els premis als mags que han participat en el Concurs de Joves Mags (edat màxima de participació 20 anys) que, igual que l’any passat, s’ha celebrat al matí i otorgarà 3 premis. 

El tercer premi ha sigut pel Mag Dani (placa de reconeixement i diploma), el segon premi ha estat pel Mag Álvaro Cortés (100 euros, placa de reconeixement i diploma) i, finalment, el guanyador és el Mag Álvaro Tormos (200 euros, placa commemorativa i diploma), que actuarà durant aquesta gala.

En Arturo El Grande, torna a ser el presentador de la gala i obre les actuacions, amb un monòleg, que dóna pas a Brando i Silvana. El duet, fa una actuació, teatralitzada, que incorpora uns efectes visuals força senzills i ràpids que ens embadaleixen. Tot seguit, és el moment de veure al Mag Alvaro, el guanyador del concurs que, acompanyat del Mag Pol, com a Maruja Limón, enllaça dos números força diferents. Seguidament, arriba el moment del Mag Kayto que, provenint d’una família de clowns, atreu la nostra atenció barrejant l’humor amb màgia i que ens sorprèn per la simplicitat amb què actua. Finalment, és el torn de la Maria Altès, una jove maga, que només necessita uns daus i música per deixar-nos meravellats.
Per la cloenda de la gala ha quedat el mag Raul Black que, ens deixa bocabadats amb els números més espectaculars, pels que compta amb 3 noies que l’ajuden, i que no puc evitar que em recordin altres que he vist a la televisió o en altres teatres.
És tard. Han passat més de dues hores, tot i que sembla que no fa gaire que ha començat. Sabem que ara hi ha una Sessió Golfa de Màgia però naltros marxem ràpidament a sopar. Em sembla que haurem d’anar pensant a reservar la data de la propera jornada de màgia. Donar suport a joves promeses, sempre és un plaer.

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »