Luis Pardo estrena Posesión Hipnótica

Luis Pardo estrena Posesión Hipnótica
By Notícies Teatrals, TEATRE
set. 21

Luis Pardo estrena Posesión Hipnótica

El pròxim 23 de setembre, en plenes festes de La Mercè, Luis Pardo estrena nou espectacle “Posesión Hipnótica”, a la Sala Muntaner.

La veritat és que em fa molt respecte parlar de Luis Pardo. Considero que és únic com mentalista, il·lusionista, “psycomago”, com ell mateix es qualifica.

Fa molts anys que el vaig descobrir, per pura casualitat, com les grans coses em passen. Un programa de ràdio. Unes invitacions promocionals. I així, vaig arribar a la Sala Muntaner. A hores d’ara no recordo ni com es deia l’espectacle! Que trist! Recordo que vaig investigar qui era i quan vaig llegir que en 2004 havia guanyat el 1er Premi Nacional de Mentalismo a Zaragoza, vaig decidir que ja tenia suficient.  Des de llavors, fins ara, he vist “Dejà Vú”, “Deseos”, “Cuando el diablo piensa”, “Hypnos”, “Paranoid” i “En tu mente”, 6 dels espectacles que ha creat.

La posada en escena, sempre és senzilla. La seva estètica potser sobta. Aquest serà el 3er espectacle Mistress Minerva, l’acompanyi a l’escenari i, per descomptat, ens desplaçarem, com tantes altres vegades, per veure’ls. I així serà, mentre Luis segueixi fent espectacles, amb la qualitat i cura que sempre els fa. Ganes d’anar? Molt més que això! Ara toca fer forat, entre crònica i crònica, entre concert i concert i, potser, escriure sobre ell.

De què va? Doncs aquí teniu el que diu la Sala

Crees en lo misterioso, lo extraño y lo paranormal?
Has tenido alguna experiencia con los espíritus?
Te gustan las muñecas de porcelana?

Todas las respuestas que tienes a estas preguntas pueden cambiar cuando asistas a POSESIÓN HIPNÓTICA, un espectáculo donde el reconocido Mentalista Luis Pardo (considerado uno de los 5 mejores mentalistas del mundo y ganador del 1er Premio Nacional de Mentalismo 2004) ha ido más allá de lo que antes ha hecho, podrás vivir y sentir en primera persona diferentes experiencias que tienen que ver con el Más Allá, el Vudú, las Posesiones y demás temas llenos de misterio.
Sabrás algo más sobre la conocida Vampira del Raval y sus atrocidades, de las cuales mucho tienen que ver con el Teatro Sala Muntaner.
Luis Pardo, gracias a sus dotes de Mentalismo e Hipnosis nos presenta junto a M.Minerva, sensitiva y apasionada de lo oculto, un espectáculo donde no sabrás donde termina lo real y donde empieza la sugestión, si es que la hay. Porque quizá todo está en tu mente, o quizá no…

Te atreves a descubrir los misterios de POSESIÓN HIPNÓTICA?

Encara no t’has decidit a veure’l? Llavors mira el teaser

Font: Luis Pardo & Sala Muntaner

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »