A punt per la 15a edició del Festival Escena de Poble Nou

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 26

A punt per la 15a edició del Festival Escena de Poble Nou

El Festival Escena de Poble Nou tindrà lloc del 20 al 23 d’octubre amb una programació implicada amb el territori i amb la realitat social actual, i que tindrà l’heroïcitat de totes les persones anònimes com a fil conductor de la programació d’enguany.

Durant quatre dies es podran veure un total de 21 espectacles de vàries disciplines de les arts escèniques com el teatre, la dansa, el circ, el teatre d’objectes, la música o la performance, a més a més d’altres activitats i propostes participatives a diferents espais del Poblenou.

Entre els espectacles que podrem veure destaquen les propostes de suport a la creació com A Placer de Labuena Compañía, Kopfkino de Mariona Gaudin, Amigoo de Mumusic Circus, Handle with care de Diana Gadish o la instal·lació performàtica El diván de la peluquera de la companyia Sienta la Cabeza.

També destaca a la programació pròpia del festival la proposta internacional Be Claude de la companyia 1 WATT, Si no fossis tu seria jo de Mireia Tejero i Adèle Madau, l’espectacle participatiu En las nubes i Urgente Amar, una colpidora peça participativa d’Ada Vilaró que reflexiona sobre la actualitat de les polítiques d’immigració.

El Festival vol celebrar els seus 15 anys, amb una festa molt especial programada, pel dissabte 22 d’octubre a la nit al Casino de l’Aliança del Poblenou amb l’actuació de diferents artistes que han passat pel festival en aquests 15 anys d’història i serà oberta al públic.

Més informació: Escenapoblenou.com

Font: La Costa Comunicació
 

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »