L’Hora del Jazz 2016 – Concert final

By MUSICA, Noticies Musicals
set. 26

L’Hora del Jazz 2016 – Concert final

El Festival l’Hora del Jazz posa el punt i final a la seva programació d’enguany amb un concert molt especial aquest dijous al café Conservatori del Liceu amb Gonzalo del ValDavid Mengual i Marco Mezquida, un trio espectacular que reuneix a tres dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional actual, garantint una música rica i espontània, basada en la contínua interacció dels seus components. 

Gonzalo del Val, a la bateria, s’acompanya de David Mengual al contrabaix, referència de molts dels grans enregistraments de jazz d’aquest país, i de Marco Mezquida al piano, el qual destaca per la seva energia, virtuosisme i imaginació. És una formació àgil, equilibrada, de sonoritat càlida i sempre suggerent. Un vehicle perfecte perquè els tres músics s’expressin amb gran comoditat.
La proposta estètica del trio és molt variada així com condicionada per les inquietuds musicals dels tres intèrprets. Ens presenten el seu segon CD “Koiné” (FSNT, 2016), amb composicions originals i versions de clàssics. Música plena de calidesa, intimisme i sensibilitat interpretativa. 
Dijous 29 de Setembre
21h. Gonzalo del Val Trio
CAFÈ DEL CONSERVATORI DEL LICEU 
(Nou de la Rambla, 88)
Entrada gratuïta amb consumició obligatòria
www.amjm.org

Font: La Costa Comunicació

Deixa un comentari

Segueix-nos a les xarxes

Col·laborem en/amb:

Vull Escriure
La web dels escriptors
Associació de Mitjans d'informació i comunicació
Traducir »